Blog News

Τα απαραίτητα για μια αισθητικό - τι εξοπλισμό πρέπει να έχει;

Τα απαραίτητα για μια αισθητικό - τι εξοπλισμό πρέπει να έχει;

Τα απαραίτητα για μια αισθητικό - τι εξοπλισμό πρέπει να έχει;
Στη βιομηχανία ομορφιάς, τα σωστά εργαλεία και ο εξοπλισμός είναι το κλειδί για την επίτευξη σπουδαίων αποτελεσμάτων.
Στο άρθρο μας, θα εξετάσουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια αισθητικό, συζητώντας ποιες συσκευές και εργαλεία πρέπει να περιλαμβάνονται για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών.

Περιεχόμενα

  • Ένα must-have για μια αισθητικό
  • Τι εξοπλισμός ομορφιάς απαιτείται για να εργαστείτε σε ένα επαγγελματικό σαλόνι;
  • Τα πιο σημαντικά αξεσουάρ για έναν αισθητικό, δηλαδή σε τι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και γιατί;
  • Τι άλλο πρέπει να προσέξεις πριν ξεκινήσεις να εργάζεσαι;

Ένα must-have για μια αισθητικό
Σύμφωνα με το εύρος των υπηρεσιών που σκοπεύετε να προσφέρετε, θα πρέπει να εξοπλίσετε κατάλληλα τους σταθμούς εργασίας, τόσο για εσάς όσο και για τους εργαζόμενους.
Το πιο σημαντικό έπιπλο είναι η πολυθρόνα.
Η προσφορά των κατασκευαστών περιλαμβάνει εξαιρετικά λειτουργικά μοντέλα που δείχνουν εντυπωσιακά στο σύγχρονο χώρο των σύγχρονων ινστιτούτων αισθητικής.
Η ηλεκτρική ρύθμιση του ύψους και οι μέθοδοι ανάκλισης καθώς και τα εργονομικά προφίλ καθισμάτων, πλάτης και υποβραχιόνια θα επιτρέψουν στην καρέκλα να προσαρμοστεί τέλεια στις ανάγκες των πελατών και θα επιτρέψουν στους αισθητικούς να κάνουν θεραπείες σε διάφορα μέρη του σώματος.
Αξίζει να ελέγξετε όχι μόνο την άνεση χρήσης της καρέκλας, αλλά και την ικανότητα να καθαρίζετε εύκολα.
Αυτό είναι ένα απαραίτητο μέρος της εργασίας σε ένα σαλόνι ομορφιάς, επομένως αξίζει να το βελτιώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο.
Το δεύτερο απαραίτητο έπιπλο είναι μια καρέκλα ή σκαμπό για αυτόν που κάνει τις θεραπείες, καθώς και πρακτικά τραπέζια και βοηθοί με ρόδες.
Χάρη σε αυτά, τα πιο σημαντικά εργαλεία θα είναι στη διάθεσή σας και αυτό θα κρατήσει τον χώρο εργασίας τακτοποιημένο και καλά οργανωμένο.

Τι εξοπλισμός ομορφιάς απαιτείται για να εργαστείτε σε ένα επαγγελματικό σαλόνι;
Η αποτελεσματική εργασία σε ένα επαγγελματικό σαλόνι ομορφιάς απαιτεί πρόσβαση σε κατάλληλο εξοπλισμό.
Στο άρθρο μας, θα εξετάσουμε τις απαραίτητες συσκευές και εργαλεία που αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία του εξοπλισμού ενός τέτοιου σαλονιού.
Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων θα σας επιτρέψει να ταιριάξετε τα έπιπλα με το συγκεκριμένο στυλ στο οποίο θα διακοσμηθεί το σαλόνι.

Τα πιο σημαντικά εργαλεία αισθητικής είναι εκείνα που θα βοηθήσουν όχι μόνο στην παροχή υπηρεσιών και θα παρέχουν στους πελάτες την υψηλότερη δυνατή άνεση, αλλά και θα εξασφαλίσουν τη στειρότητα και τη σωστή υγιεινή των θεραπειών.
Για την καθημερινή εργασία, είναι απαραίτητες συσκευές που απολυμαίνουν και αποστειρώνουν εργαλεία, όπως το αυτόκλειστο.
Σε υψηλή θερμοκρασία, καταστρέφει όλους τους μικροοργανισμούς στην επιφάνεια των καλλυντικών εργαλείων, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια.
Ένα καθαριστικό υπερήχων χρησιμοποιείται επίσης για απολύμανση, φτάνοντας στα πιο δυσπρόσιτα σημεία των καλλυντικών εργαλείων.

Τα πιο σημαντικά αξεσουάρ για έναν αισθητικό, δηλαδή σε τι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και γιατί;
Τα απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ κάθε επαγγελματία αισθητικού περιλαμβάνουν διάφορα είδη.
Ανάλογα με το προφίλ της επιχείρησής σας, αξίζει να την προετοιμάσετε:
Αξεσουάρ μανικιούρ και πεντικιούρ, συμπεριλαμβανομένων μπλοκ γυαλίσματος, κοπτικών και φρεζαρίσματος, ψαλίδια, λίμες, τρίφτες, υποπόδιο και δίσκος πεντικιούρ, παρασκευάσματα, βερνίκια και καλλυντικά περιποίησης, λάμπες νυχιών LED, θερμαντήρες κεριού, μηχανές παραφίνης και καλλυντική παραφίνη.
Μια επαγγελματική συσκευή τύπου συνδυασμού που σας επιτρέπει να κάνετε, μεταξύ άλλων, θεραπείες μεσοθεραπείας, μασάζ κενού και μικροδερμοαπόξεση για το πρόσωπο και το σώμα.
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μικρότερες εκδόσεις εξοπλισμού για μεμονωμένες θεραπείες, όπως συσκευή για peeling με σπηλαίωση ή μόνο μικροδερμοαπόξεση.

Για έναν αισθητικό, που δεν έχει μόνιμη έδρα θα χρειαστείτε μια θήκη και μια φορητή θέση εργασίας σε μια άνετη τσάντα με ρόδες.
Επιπλέον, χρειάζεστε αξεσουάρ μακιγιάζ και καλλυντικά και αν η περιλαμβάνει και styling βλεφαρίδων θα χρειάζεστε επίσης τσιμπιδάκια, ψεύτικες βλεφαρίδες, κόλλες ή μικροβούρτσες.
Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε αντικείμενα μιας χρήσης, όπως γάντια και άνετα προστατευτικά ρούχα για εσάς και τους υπαλλήλους σας και μίας χρήσης για τους πελάτες σας.

Τι άλλο πρέπει να προσέξεις πριν ξεκινήσεις να εργάζεσαι;
Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του εξοπλισμού των ινστιτούτων αισθητικής είναι ο κατάλληλος φωτισμός.
Θα πρέπει να γίνει επιλογή σε επαγγελματικούς λαμπτήρες με μεγεθυντικό φακό.
Δώστε προσοχή στο χρώμα του φωτός για να μπορείτε να εργάζεστε σε άνετες συνθήκες και να μην καταπονείτε τα μάτια σας.
Εκτός από την ποιότητα του φωτισμού, σημαντική είναι και η ενεργειακή απόδοση γιατί οι λάμπες θα είναι αναμμένες για πολλές ώρες.
Εάν είναι δυνατόν, αξίζει να επιλέξετε ένα μέρος με κλιματισμό.
Ωστόσο, εάν προετοιμάσετε μόνοι σας τον χώρο εργασίας σας, μπορείτε να αγοράσετε και φορητά κλιματιστικά που μετατρέπονται σε πρόσθετη πηγή θερμότητας τον χειμώνα.

Η καθαριότητα είναι ένα κομμάτι της δουλειάς που αν και δεν αποφέρει κέρδη, είναι απαραίτητο.
Η διάταξη των επίπλων και του εξοπλισμού πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μπορείτε να φτάσετε εύκολα σε κάθε γωνιά του σαλονιού σας.
Θα πρέπει επίσης να αγοράζετε απορρυπαντικά χωρίς ερεθιστικά αρώματα για να μην προκαλέσετε κατά λάθος αλλεργίες στους πελάτες σας.
Σημαντικός είναι επίσης ο καλός αερισμός του δωματίου και η πρόσβαση σε καθαρό αέρα, στον οποίο μπορείτε να εργάζεστε πολλές ώρες καθημερινά, χρησιμοποιώντας διάφορα χημικά σκευάσματα.
Αξίζει επίσης να ρίξετε μια ματιά στους διαχυτές αρώματος που παρέχουν ένα ευχάριστο άρωμα στο δωμάτιο.
Μπορούν επίσης να επιλεγούν με μια επιλογή ύγρανσης του αέρα.

    Leave a Reply